Cautare

57534 de rezultate pentru "un cadou exotic pentru majestatea sa" (6.30 secunde)
Ieri, Oficiul Teritorial al AŽntreprinderilor Mici si Mijlocii (OTIMM) a lansat ghidurile pentru investitii si consultanta - principalele instrumente ale intreprinzatorilor pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile.
Daca aveti deja propria afacere sau va ganditi sa lansati un nou proiect, acesta este un an bun pentru a le dezvolta. Aveti grija sa nu va ardeti suprasolicitand si fortandu-va partenerii. Este si riscant sa va expuneti luand asupra dumneavoastra mai mult decat puteti duce.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. ... Nevoia unei majoritati parlamentare mai solide decat cea oferita de alianta cu UDMR si celelalte minoritati a aratat un PDL in plina expansiune.
Ministerul Economiei ti Finantelor (MEF) va propune Guvernului mai multe masuri pentru reducerea cheltuielilor din sectorul public, precum blocarea posturilor vacante ti reducerea stimulentelor salariale, a declarat, ministrul de resort , Varujan Vosganian. Autoritatile incearca, astfel, sa reduca cheltuielile publice, pentru a nu pune in pericol tinta de deficit bugetar.
"Un prieten aproape de tine!" • 1 website de comert online: ... Carrefour poate fi considerat unul dintre pionerii noii piete create in Romania, piata, care a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult jucand un rol semnificativ in economia tarii.
In week-end-ul trecut, sediul TopLine din Bucuresti a fost un adevarat rai al produselor cosmetice. Printr-un eveniment exclusivist, s-a dat startul Top Beauty Trade Show 2015, cel mai important targ din industria frumusetii. ... 14) a fost un veritabil rai al produselor cosmetice.
De ce spun specialistii ca nu ar trebui sa cumparam cadouri diferite prietenilor Oamenii pierd prea mult timp cautand cadouri pentru prietenii lor, pentru ca nu vor sa le ia aceleasi lucruri, iar rezultatul nu ii face fericiti pe acestia, intrucat nu primesc darurile pe care si le doresc, se arata intr-un studiu recent citat de dailymail.co.uk.
te mup cu 100 de lei, 60.000 de euro reducere pentru o casa, dai locuinta veche la schimb cu una noua, primesti locul de parcare sau toata mobila cadou.
BERBEC Are o saptamana in care trebuie sa-si consolideze pozitia lui, si acasa intre membrii familiei, si la munca, printre colegi, dar totodata si in societate, in sfera cu care vine in contact zi de zi. ... Sa stie cine e Berbecul, cine e seful si ce trebuie sa spuna.
Analistii si consultantii politici par sa fie de acord ca s-a ajuns la un blocaj si ca presedintelui Basescu, specializat in mutari de sah cu pionii adversarului, i s-au redus drastic optiunile de joc. Remanierea se anunta inevitabila, dar cine se va sacrifica sa intre intr-un nou guvern?
Analistii si consultantii politici par sa fie de acord ca s-a ajuns la un blocaj si ca presedintelui Basescu, specializat in mutari de sah cu pionii adversarului, i s-au redus drastic optiunile de joc. Remanierea se anunta inevitabila, dar cine se va sacrifica sa intre intr-un nou guvern?
Cristian Pantazi) Plecat sa cucereasca Europa cu o zestre de doar 13% popularitate acasa, Francois Hollande a facut la Bucuresti figura unui lider hiper-activ, cu solutii pe multe dosare importante si dispus la negociere pe teme contondente.
Statul român vrea sa acorde înca un ajutor de stat, de 57 de milioane de euro, pentru Ford România, pentru formarea personalului.
Statul român vrea sa acorde înca un ajutor de stat, de 57 de milioane de euro, pentru Ford România, pentru formarea personalului.
A aparut ePad Femme - o tableta pentru femei, gandita de barbati Produs al unei companii numite Eurostar Group si adresata pietelor de desfacere din Orientul Mijlociu, ePad Femme se vrea a fi prima tableta creata special pentru femei.
Presedintele Ion Iliescu a fost prezent ieri la Senat pentru a-si lua ramas-bun de la parlamentarii PSD care-si incheie mandatul, dar si pentru a-l felicita pe Nicolae Vacaroiu de ziua sa.
In timp ce municipalitatea a facut cadou doua milioane de lei (500.000 de euro - n.r.) clubului, chipurile, pentru cresterea performantei sportive, Mititelu a luat frumos banii si si-a platit datoriile pe care le avea catre bugetul de stat.
Motiunea simpla a PRM si PSD, legata de incapacitatea Guvernului de a finaliza ajutoarele pentru construirea caselor pentru sinistratii inundatiilor din acest an, a starnit dispute fizice intre doi reprezentanti ai Puterii si ai Opozitiei.
"Timp de patru ani, noi, consilierii locali, nu am primit nici un fel de executie bugetara, desi am solicitat-o de mai multe ori", a declarat Constantin Filimon, consilier PC Mangalia.
Cititi in paginile Gazetei de Sud de saptamana aceasta cateva repere despre cine sunt si ce au facut oamenii politici propusi de principalele partide pentru fotoliile Parlamentului European. ... Alegerile din 7 iunie pentru desemnarea deputatilor romani in Parlamentul European se vor desfasura pe sistemul listelor.
google-analytics.com